Sikkerhet & styringssystemer

Lefdal Sikkerhet leverer og installerer kvalitetsprodukter som ITV-overvåking, adgangskontroll, innbrudds- og brannalarm, fra anerkjente produsenter. Intern ITV-overvåking med opptak og kontroll forenkler og effektiviserer driftsoppgaver, og er sammen med alarmanlegg en komplett løsning i kampen mot personskader, svinn og tyverier. Dokumentasjon av hendelser gjør videre behandling sikrere og enklere.

Våre produkter inkluderer blant annet:

Adgangskontrollsystem

Kontrollerer ferdsel i egne lokaler gjennom døgnet. Systemet gir rask og grei adgang til rette vedkommende og avviser uvedkommende. ”Sentralnervesystemet” i en moderne sikkerhetsløsning.

Moderne innbruddsalarm

Ivaretar beskyttelsen av kundens verdier. Aksjonsapparat i form av alarmstasjonstilknytning og utrykningstjeneste ivaretar sikkerheten på en optimal og kostnadseffektiv måte.

Kameraovervåkning

Med våre leverandørers teknologi og vår kompetanse og erfaring, kan vi designe spesialtilpassede løsninger basert på kundens behov.

Styringssystemer 

Enten du er privatkunde eller næringskunde kan styring av det elektriske anlegget redusere strømforbruket ditt. Lefdal Installasjon har mange års erfaring med styringssystemer og automasjon og er autorisert KNX-partner. Våre dyktige prosjektledere og teknikere er klare til å hjelpe deg med ditt anlegg. Styring av strømforbruk til varme, varmtvann, inneklima og lys er noe av de vi kan hjelpe deg med.

Ønsker du hjelp fra oss? Ta kontakt!

Kontakt oss om sikkerhet

Håvard Hop Hagen Prosjektleder Sikkerhet

E-post

Kontakt oss om styringssystemer

Kai Waade
Prosjektleder Service

E-post

Kontakt oss