Om oss

Lefdal Installasjon AS er en ledende installasjonsbedrift i Stor-Oslo regionen med betydelig kompetanse og bredt leveringsspekter innen elektro, tele/data og sikkerhet.

Som totalleverandør utfører vi alle typer sterk- og svakstrømsinstallasjoner til nærings- og offentlige bygg, infrastruktur, boliger og leiligheter. Utførelsene varierer fra mindre serviceoppdrag og enkeltinstallasjoner til omfattende prosjekter og langsiktige serviceavtaler. Hovedkontoret ligger sentralt og i moderne lokaler på Lysaker. Lefdal Installasjon AS eier også Installasjonsbedriften Billkvam & Fagerhaug AS, lokalisert på Bryn i Oslo. Til sammen er vi ca 170 ansatte i gruppe.

Lefdal har vært et kompetansesenter for elektro i nærmere 90 år.

Helt siden oppstarten har vårt mål vært å gjøre det enkelt å samarbeide med oss og bærebjelken i alt vi gjør skal alltid være fornøyde kunder. Lefdal Installasjon har i de siste årene investert betydelig i kompetanse, IT-/kvalitetssystemer og produktutvikling for å være den foretrukkete samarbeidspartner.

Vi i Lefdal Installasjon ønsker ikke bare å være en solid leverandør for våre kunder, men også et kompetanse- senter. Det innebærer at vi gir råd om den siste utviklingen i bransjen, og om praktiske og kostnadseffektive installasjoner. Dette betyr moderne, lønnsomme og miljøriktige løsninger. Dyktige fagfolk står for prosjektledelse og gjennomføring for å nå denne målsettingen. Dette gjøres i nært samarbeid med kunder, enten det er byggherrer, konsulenter, privatpersoner eller bygg-entreprenører.

Vår fremtidsvisjon
Lefdal Installasjon skal alltid være rustet til å møte fremtidens krav og utvikling i markedet. Dette gjelder innenfor miljøvennlige løsninger som elbil-ladestasjoner, digitale styresystemer for private boliger og næringsbygg, smarthus teknologi, energieffektivisering og andre miljøeffektive løsninger. Innenfor vår bransje skal vi være den foretrukne leverandør av service-, installasjons- og vedlikeholdstjenester.

Vi kjennetegnes ved

  • Høy kvalitet og integritet i våre leveranser
  • Høy kundetilfredshet
  • Gjennomføringsevne og leveringsdyktig
  • Personale med ingeniør- og elektrofagkompetanse

Kontakt oss