Foto: Fredrik Drevon

Ansetter Hans Jørgen Aase som ny prosjektdirektør

Lefdal Installasjon fortsetter å styrke sin posisjon i elektromarkedet og særlig mot større entreprisekontrakter. I den forbindelse har vi nå gleden av å kunne informere om at vi har ansatt Hans Jørgen Aase som ny prosjektdirektør i selskapet i en nyopprettet stilling.

Hans Jørgen har lang fartstid i bygg-/anleggsbransjen. Aase kommer fra Statsbygg hvor han blant annet var prosjektsjef for det nye Nasjonalmuseet. Han har over lang tid vært involvert i en rekke store og toneangivende prosjekter.

Hans Jørgen er utdannet Sivil ingeniør Bygg og Anlegg fra NTNU i Trondheim fra 1988.

Vi ser frem til å styrke vår organisasjon med Hans Jørgen sin solide og brede kompetanse på blant annet gjennomføringen av store komplekse prosjekter, herunder også samspillskontrakter som vi erfarer blir mer vanlig i bygg- og anleggsbransjen.

Hans Jørgens hovedfokus vil være å ytterligere strukturere prosjektporteføljen til selskapet som har en rekordhøy ordrereserve med vekt på forberedelse av gjennomføringen av store offentlige prosjekter.

Hans Jørgen vil tiltre stillingen 4. januar 2021

For ytterlige informasjon
Tom Andersen, 90 11 84 56

Om Lefdal Installasjon
Lefdal Installasjon AS er en elektroentreprenør med en sterk markedsposisjon i Oslo og Viken og ble etablert i 1934 på Bekkestua i Bærum. Selskapet bygde også opp kjeden Lefdal elektromarked som ble solgt til Elkjøp i 1997.

Lefdal Installasjon har gjennom de seneste årene vært gjennom en omfattende endringsprosess.  2017 kjøpte Lefdal opp elektroentreprenøren Billkvam & Fagerhaug i Oslo for å styrke posisjonen i Stor-Oslo regionen. Lefdal Gruppen omsatte i 2019 for NOK 320 millioner med en EBITDA på NOK 22 millioner.

Selskapets hovedkontor ligger på Lysaker i Bærum i tillegg til Billkvam & Fagerhaug sitt kontor i Ole Deviks vei.

Gruppen har nærmere 170 ansatte.

Lefdal Gruppen har en solid ordrereserve som gjør framtidsutsiktene meget positive.

Del på sosiale medier

Kontakt oss