Leverer elektroentrepriser til store prestisjeprosjekter

Lefdal Installasjon fortsetter å styrke sin posisjon i elektromarkedet og særlig mot større enterprisekontrakter og rammeavtaler.

Sommerogaten
Lefdal er valgt som TUE på elektro på bygging av Art Deco Hotellet i Sommerogaten ved Solli Plass. Bygget er på 32.000 m2. Hent er hovedentrepenør og byggherre er Strawberrry Group og Aspelin Ramm. Prosjektet ventes ferdigstilt i løpet av 2022.

Universitetsgaten 2
Lefdal leverer her elektroentreprisen til et rehabiliteringsbygg på 25 000 kvm. Skanska er hoved-entreprenør mens Entra er byggherre. Bygget forventes ferdigstilt i løpet av 2021

Ruseløkka Skole
Her bygges nye Ruseløkka skole med Veidekke som hovedentrepenør og Undervisningsbygg som hovedentrepenør. Skolen er på 10.500 m2 og forventes ferdigstilt i løpet av 2021.

For ytterlige informasjon:
Anders Kapstad, 91 81 74 42
Tom Andersen, 90 11 84 56

Om Lefdal Installasjon
Lefdal Installasjon AS er en elektroentreprenør med en sterk markedsposisjon i Oslo og Bærum, og ble etablert i 1934 på Bekkestua i Bærum. Selskapet bygde også opp i kjeden Lefdal elektromarked som ble solgt til Elkjøp i 1997.

Lefdal Installasjon har gjennom de seneste årene vært gjennom en omfattende endringsprosess.  2017 kjøpte Lefdal opp elektro-entreprenøren Billkvam & Fagerhaug i Oslo for å styrke posisjonen i Stor-Oslo regionen. Lefdal Gruppen omsatte i 2019 for NOK 320 millioner med en EBITDA på NOK 22 millioner.

Selskapets nye hovedkontor er nå på Lysaker i Bærum i tillegg til Billkvam & Fagerhaug sitt kontor i Ole Deviks vei.

Gruppen har nærmere 170 ansatte.

Lefdal Gruppen har en solid ordrereserve som gjør framtidsutsiktene meget positive.

Del på sosiale medier

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kontakt oss