Nettverkskabling

Vi leverer komplette tele- og datakablingsløsninger til alle typer næringsbygg og kontorbygg.

Det er viktig for oss å ha en tett dialog med våre kunder, slik at vi får en inngående forståelse av deres behov og virksomhet. Ulike behov for løsninger, basert på hastighet, fleksibilitet og sikkerhet, er noe vi håndterer daglig. Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på den tekniske utviklingen.

Vi tilbyr blant annet:

  • Gratis befaring med kartlegging av kundebehov
  • Fast kundekontakt
  • Installasjon av nettverkskabling for tele/data, alt innen kobber og fiber
  • Sertifisert installatør av bl.a. NCS, Systimax, Panduit og Actassi kablingssystemer
  • Vi gir systemgaranti på inntil 20 år på kablingssystemer
  • Sveising, skjøting, testing og dokumentasjon av fiberkabling, multi- og singelmode
  • Feilsøking og testing av eksisterende datakabling
  • Service- og vedlikeholdsavtaler

 

Du trenger bare én kontakt!
Vi gjør vårt ytterste for å være en samarbeidspartner som forstår hvordan du vil ha det. Som totalentreprenør har vi bredden som kreves for å tilby deg en helhetlig prosess.

Har du elbil og lurer på om du trenger å montere en lade-stasjon, er svaret ja. Det kreves en spesiell installasjon for å kunne lade en elbil, og det kan lett oppstå farlige situasjoner om du ikke har den rette ladestasjonen.

Periodisk kontroll
Over 40 % av alle bygningsbranner i Norge skyldes feil og mangler i elektriske anlegg. Vi tilbyr periodiske el- kontroller for våre næringslivskunder, slik at du kan ivareta dine forpliktelser i henhold til offentlige lover og forskrifter, samt sikre deg mot driftstap og tap av materielle verdier.

Termografering
Fungerer ditt elektriske anlegg optimalt, og ivaretar det ditt ansvar for person- og brannsikkerhet?
En termografering vil si at man avslører unormalt varme punkter i det elektriske anlegget. Vår Nemko-godkjente termografering gir en kom-plett oversikt over ditt elektriske anlegg, uten at du trenger å stenge den løpende virksomheten.